Роздрукувати фото онлайн
0

0 грн

Топ 17 ідей подарунків для коханої

Напевно кожен  чоловік зустрічався з проблемою вибору подарунків для своєї коханої. Чоловіки менш уважні до деталей і тому, ми поділимось з вами ідеями, завдяки яким ваша друга половинка буде в захваті від вас.


Треба розуміти, що для дівчини важливо похвалитись перед подругами Вашим подарунком! Коли дівчина кохає, вона не хоче супер дорогих речей! Але їй хочется почувати себе комфортно, коли вона відповідає подругам на запитання: "А що подарував твій?". Їй хочется здивувати подруг, трохи похвалитись і почути від них як їй пощастило... Ваше завдання дати їй таку можливість! Пам'ятайте, ви завжди можете добитись цього ефекту подарувавши дівчині супер дорогу річ, але хіба це креативний підхід? Тепер, коли ми розуміємо що ми хочемо отримати, ми:


1. Парні худі чи світшоти з вашими дизайном♥

Після такого подарунку Кохана точно відчує свою важливість, особливо, якщо це худі з вашим спільним фото або креативним написом.

Для неї це знак, що ви готові заявити світу про любов, для жінки це важливо.

Якщо ви не з тих, хто хоче кричати про свої почуття на весь світ або не впевнені, що вона хотіла б цього, нанесіть написи з милими іменами, якими ви називаєте один одного наодинці, для інших це незрозумілі фрази, а для вас , романтика♥ (доречі з цим, ми завжди готові допомогти, наш сайт спеціалізується на таких товарах)



2. Гаджети

Практичність - наше все. Завжди хочеться йти в ногу з часом, тому нова модель телефона, ноутбука, смарт-годинника, airpods(а) чи powerbank(а) оцінить кожна жінка.



3. Сертифікат

Не знаєте потрібний розмір, бажану процедуру чи улюблений колір? не біда, подаруйте сертифікат і вона сама обере правильний варіант: фотосесія, салон краси, магазин білизни чи одягу, заняття в спортзалі, майстер-клас, косметика, політ на повітряній кулі чи катання на конях.



4. Холст

Роздрукуйте ваше спільне фото на холсті і хай у вашому домі більше не буде картин природи. Жінки люблять романтику і чим її більше, тим краще. Покажіть, що дівчина важлива настільки, що ви хочете бачити спільну картину у вас на стіні. Для неї це знак, що вона не просто тимчасова заміна, особливо актуально для ревнихвих дічат, такі речі дають їм душевний спокій. 



5. Все для банних процедур

Красивий халат, тапочки, рушник, бомбочки для ванни і піна  дозволять жінці не лише розслабитись а й щовечора згадувати про вашу увагу.



6. Сумка та гаманець

Сумок у жінок, як і взуття, багато не буває, ну а сумка без  гаманця – гроші на вітер=) Оберіть якісну трендову сумку та стильний гаманець і тоді жінка буде сіяти від щастя. (правда вгадати не завжди легко)

 

7. Прикраси

Найкращі друзі дівчат - діаманти. Якщо не вистачає коштів на діаманти, даруйте якісну біжутерію. Жінки часто змінюють їх під стиль одягу, а прикраси додадуть ізюминку і доповнять її образ.



8. Техніка для кухні та дому

Не всі жінки люблять куховарити, але й ті, що люблять рано чи пізно втомлюються. Дозвольте  їй трішки розслабитись і купіть кавову машину, зранку готуючи смачне капучіно жінка точно подумає про вас. Кухонний комбайн, вафельниця, робот-пилосос  чи новий міксер знайдуть місце на кухні і допоможуть спростити процес приготування, а ще в неї залишиться більше  часу на вас.



9. Кружка 30 причин, чому я тебе кохаю!

Є варіанти для лінивих, з готовими причинами. Але якщо ви напишите свій власний список, з натяками на реальні події з вашого спільного життя - вона буде посміхатись цілий день) А чашка моментально стане її улюбленою! Враховуючи невелику ціну такої чашки, вона може йти як креативний додаток до іншого подарунка. Створити власний дизайн можна - тут.



10. День краси

Жінка завжди хоче бути красивою. Відправте її в салон краси на улюблені процедури, а потім організуйте спільне джакузі з парним масажем. В такій обстановці жінка точно розслабиться і подарує вам всю себе.



11. Подорож

Спільна відпустка завжди зближує  і надихає на нові ідеї, тому квитки на море чи в нову омріяну країну буде ідеальним варіантом для подарунку.



12. Піжама чи домашній костюм

Жінка ходить в розтягнутих футболках, а ви хочете бачити її в красивій сексуальній піжамі? тоді купіть її, зараз на просторах інтернету є все що душа забажає, проблем з вибором не буде точно, а ще краще замовте зразу декілька варіантів: зручну теплу і красиву пікантну.



13. Шарф, шапка та рукавиці

Зазвичай такий подарунок  ідеально підійде до новорічних свят. Красивий в’язаний комплект чи стильний капелюшок з картатим шарфом покажуть вашій другій половинці як ви піклуєтесь про її здоров’я і приємно здивують.



14. Романтична вечеря зі свічками

Можна щодня повторювати те, що жінки хочуть уваги і романтики. Вечеря при ароматичних свічках закарбується на довго в її пам’яті. Замовте улюблену їжу, вино і доповніть вечір компліментами. Тут усе без слів, кохана буде на 7-му небі від щастя.

 

15. Похід в кіно, на концерт улюбленого гурту, театр чи оперу

Щоб змінити буденну обстановку подаруйте коханій емоції і організуйте творчий вечір.

 

16. Подушка з власним дизайном

Уявіть ситуацію: Дівчина приходить втомлена додому, підходить до диванчика на якій подушка з милим написом "Обійми мене". Це мило♥, плюс коли вас не буде поруч, такі дрібниці будуть її зігрівати. 


17. Дрібнички

Інколи маленький подарунок набагато цінніший чим дорогий. Слідкуйте за вподобаннями коханої: новий блокнот з ручкою, косметичка, візитниця, дзеркало з підствіткою, термо-кружка, солодощі, новий чохол для телефона чи магнітики зі спільними фотографіями на холодильник.


Будь-яка увага дуже важлива для жінки і не важливо чи це дорога каблучка, чи польові квіти, важливо емоції, з якими ви їх даруєте. 

Більше цікавих статтей

Нанеси свій власний принт зараз!

Скористайся нашим власним конструктором і втіли свою мрію

Спробувати

Чому слід довіряти нам?

Доступна оплата при отриманні

Більше 30,000 принтів

Гарантія обміну та повернення грошей

Швидка доставка кур'єрами

Денис Шаповал

Доброго дня я забрав холст дуже дякую❤️

22.03.2024

лєнакааа

Це неперевершено, дякую!!!

29.02.2024

Дмитро Кучеренко

Футболка топ!!

30.01.2024

Софія Земляна

Отримала, футболка чудова. ще й розмiр пiдiйшов iдеально)обов'язково замовлю ще!

29.01.2024

Ирина Куракина

Здравствуйте.
Получили , спасибо большое. Все понравилось
Подарок удался)

19.01.2024

ШЕВА

Дуже вам дякую підійшло все якраз♥️

17.01.2024

Христина Іватьо

Худі отримали. Дуже класні) швидко, якісно і з розумінням. Дякуємо. Будемо рекомендувати друзям

05.12.2023

Марʼяна

Добрий день, Ви як завжди- найкращі♥
Щиро дякую за фото.Вже не перший раз замовляю у Printyй, і коли отримую від Вас фото, то радію як мала дитина))

21.11.2023

Софія Білокобильська

Забрала посилку, дуже гарно, дякую вам велике!!

16.10.2023

sueqqwx

добрый день, заказала у вас футболку с принтом через гугл, она невероятная, замечательная, вы буквально сделали меня счастливой. спасибо ☻

10.10.2023

Доставка по Україні - в будь-яку точку країни

Більше відгуків і готових товарів в інстаграмі @printuy_com